ÚJ PARTNEREKNEK

Ha kávézót, éttermet, irodát, szórakozóhelyet,

vagy bármilyen olyan helyet üzemeltetsz, ahol fontos,

hogy jó minőségű pörkölt kávé legyen felszolgálva,

akkor csatlakozz hozzánk Partnerként! 

FRISSEN PÖRKÖLVE

Mivel számunkra kiemelten fontos a frissesség, ezért rendszeresen pörkölünk és annyit, amennyire a Partnereinknek szüksége van, hogy minél frissebb kávé kerülhessen a csészékbe!

Untitled Design (100)
Untitled Design (57)

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAG

Kizárólag specialty minősítéssel ellátott kávékkal dolgozunk, melyek a világ termelésének top 1%-ába tartoznak így biztosítva a legjobb minőséget.

GYORS ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS

Budapesti Partnereinknek rendszeresen, kéthetente ingyenesen kiszállítjuk az új adagokat, hogy helyben ne foglaljon sok helyet és mindig friss babok legyenek a darálóban! Ezeken az alkalmakon csinálunk tesztfőzést is és adott esetben állítunk is a gépeken. hogy minél jobban kijöjjenek az az egyedi ízek. Vidéki Partnereink a hozzájuk legközelebb eső Líra Könyvesboltban is átvehetik friss szállítmányt!

Untitled Design - 2019-11-23T231601.641

AROMAZÁRÓ, VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁS

A frissesség megőrzése érdekében olyan tasakot használunk, ami aromazáró, egyirányú szelepet tartalmaz – mely kiengedi a tasakból a pörköléskor keletkező gázt. Mivel ezek a zacskók simítózárral is el vannak látva, így a kibobtásuk után is vissza lehet őket zárni és s zelepnek köszönhetően az oxigént is ki lehet belőlük nyomoni, így tovább maradhat friss a kávé.

KOLLÉGÁK BETANÍTÁSA

Hiába van egy kávé jól megpörkölve, ha nincs jól elkészítve, akkor abból egy közepes minőségű kávé lesz felszolgálva. Éppen ezért új Partnereinknél segítünk a kollégákat betanítani, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a kávéból és mikre érdemes a leginkább odafigyelni.

Untitled Design (56)
Untitled Design - 2019-11-26T122012.810

GÉPEK ÉS CSÉSZÉK KIHELYEZÉSE

Csészék, professzionális kávégépek, darálók kihelyezésével és rendszeres karbantartásával is tudunk segíteni a még tökéletesebb kávék érdekében!

PARTNEREINK

Lennél a partnerünk? Igyunk meg egy kávét!

Telefon

+36202665206

E-mail

info@wupcoffee.hu

Close Menu
×
×

Cart