Selected:

Kóstoló csomag - 3*125g

7 350 Ft

Kóstoló csomag - 3*125g

A Kóstoló Csomagunkba mindegyik kávénkból tettünk 1-1 adag 125 grammos kiszerelést, hogy kipróbálhasd őket és a későbbiekben tudd majd, melyik ízvilág passzol a leginkább hozzád!

Tökéletes ajándék szerettednek, ha még csak ismerkedik a kávé világával.

  • Egyedi pörkölési profil
  • Specialty minősítés
  • A világ Arabica termésének top 1%-ából dolgozunk
  • Visszazárható, egyirányú szeleppel ellátott csomagolás
  • Legmodernebb pörkölési technológia
  • Rendszeres prökölés a frissesség érdekében

7 350 Ft

A CSOMAG RÉSZEI

GUATEMALA LA BOLSA, HAMACAS

Testes, kifejezetten édes izvilágú, bodzavirág, cseresznye, eper és hibiszkusz ízjegyekkel. Tökéletes választás azoknak akik az újhullámos vonal kevésbé savas, édeskésebb változatait preferálják. Világos, espresso pörkölés.

Untitled Design - 2020-01-13T151508.962

VENEZIA LOVE

Klasszikus, közepesen sötétre pörkölt blend, magas minőségű Arabica és Robuszta kávékból. Az olaszos ízvilág kedvelőinek, valamint éttermek, irodák és kávézók számára ideális. Sűrűbb, krémes, magas koffeintartalommal, markáns ízvilággal. 

Untitled Design - 2020-01-10T122059.089

WUP BLEND

Közepesen sötét pörköléssel, 100% Arabica blend, magas minőségű single originekből. Ideális a közepes pörkölés és az újhullámosabb vonal kedvelőinek. Klasszikus ízjegyek, enyhe csokis és mogyorós beütéssel. 

Untitled Design (65)

FRISSEN PÖRKÖLVE

Tudjuk, hogy számodra is kiemelten fontos a frissesség és a minőség, ezért rendszeresen pörkölünk, kis tételben, melyet kézzel válogatunk ki és annyit, amennyire éppen szükségünk van, hogy mindig a legfinomabb és legfrissebb kávét kapd tőlünk!

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAG

Kizárólag specialty minősítéssel ellátott kávékkal dolgozunk, melyek a világ termelésének top 1%-ába tartoznak így biztosítva a legjobb minőséget.

GYORS SZÁLLÍTÁS

A feladott rendeléseket már másnap átadjuk a futárnak. Rendelheted több mint 800 csomagautomatában vagy kérheted házhoz is a szállítást, ha úgy kényelmesebb.

Untitled Design (56)
Untitled Design (58)

AROMAZÁRÓ, VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁS

A frissesség megőrzése érdekében olyan tasakot használunk, ami aromazáró, egyirányú szelepet tartalmaz – mely kiengedi a tasakból a pörköléskor keletkező gázt. Mivel ezek a zacskók simítózárral is el vannak látva, így a kibobtásuk után is vissza lehet őket zárni és s zelepnek köszönhetően az oxigént is ki lehet belőlük nyomoni, így tovább maradhat friss a kávé.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankártyáddal a Barion weboldalán, ami egy 100%-ig biztonságos weboldal. A WUP Coffee a bankkártya adataidhoz nem fér hozzá, mert a tranzakciót a Barion a saját weboldalán hajtja végre.  https://www.barion.com/hu/

Utánvéttel, készpénzben is fizethetsz a futárnak is melyről egy elismervényt fogsz kapni mely igazolja, hogy kifizetted és átvetted a csomagot.

A munkanapokon feladott rendelést már másnap átadjuk a GLS futárainak, melyet a rendelés feladása utáni nap már át is vehetsz!

Csomagpontba 1090, míg házhoz 1190 forintért szállítja a GLS.

15.000 forint felett a szállítás ingyenes. Adott esetben speciális ajánlatok keretein belül, kuponnal aktiválva is elérhető az ingyenes szállítás. Ilyen például az előfizetés.

A szállítás díja nem számít bele a 15.000 forintba.

A furátok munkanapokon, 9-18.00 között szállítják ki a csomagokat.

A futár megkérdezi a szomszédot/kollégát, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd/kolléga, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd/kolléga nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.
Ha a GLS nem tudja első alkalommal kézbesíteni a csomagot, akár még további két alkalommal is megkísérli a kiszállítást.
A GLS belföldön a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítjuk, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak. A honlapon közölt szállítási idők tájékoztató jellegűek.

Csomag nyomon követés:
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

  • BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS
  • GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS
  • MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A webshopban a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

A munkanapon feladott rendelésedet már másnap átadjuk a GLS-nek, akik csomagpontba 1090 míg házhoz 1190 forintért szállítják ki!

Előfizetés csak Budapesten érhető el!

A WUP Coffee mögött hazai pörkölő és vállalkozók állnak. A kávékat európai Partner raktárainkból hozatjuk és itthon frissen pörköljük, saját profil alapján.

HASONLÓ TERMÉKEK

Close Menu
×
×

Cart