Selected:

Guatemala La Bolsa, Hamacas

3 550 Ft14 200 Ft

Guatemala La Bolsa, Hamacas

Ha szereted a világos pörkölésű, újhullámos kávékat, akkor ez lesz a te választásod. Testes, kevésbé savas és  kifejezetten édes izvilágú, bodzavirág, cseresznye, eper és hibiszkusz ízjegyekkel.

  • Egyedi pörkölési profil
  • Specialty minősítés
  • A világ Arabica termésének top 1%-ából dolgozunk
  • Visszazárható, egyirányú szeleppel ellátott csomagolás
  • Legmodernebb pörkölési technológia
  • Rendszeres prökölés a frissesség érdekében

3 550 Ft14 200 Ft

Kiürítés

FRISSEN PÖRKÖLVE

Tudjuk, hogy számodra is kiemelten fontos a frissesség és a minőség, ezért rendszeresen pörkölünk, kis tételben, melyet kézzel válogatunk ki és annyit, amennyire éppen szükségünk van, hogy mindig a legfinomabb és legfrissebb kávét kapd tőlünk!

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAG

Kizárólag specialty minősítéssel ellátott kávékkal dolgozunk, melyek a világ termelésének top 1%-ába tartoznak így biztosítva a legjobb minőséget.

GYORS SZÁLLÍTÁS

A feladott rendeléseket már másnap átadjuk a futárnak. Rendelheted több mint 800 csomagautomatában vagy kérheted házhoz is a szállítást, ha úgy kényelmesebb.

Untitled Design (56)
Untitled Design (58)

AROMAZÁRÓ, VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁS

A frissesség megőrzése érdekében olyan tasakot használunk, ami aromazáró, egyirányú szelepet tartalmaz – mely kiengedi a tasakból a pörköléskor keletkező gázt. Mivel ezek a zacskók simítózárral is el vannak látva, így a kibobtásuk után is vissza lehet őket zárni és s zelepnek köszönhetően az oxigént is ki lehet belőlük nyomoni, így tovább maradhat friss a kávé.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankártyáddal a Barion weboldalán, ami egy 100%-ig biztonságos weboldal. A WUP Coffee a bankkártya adataidhoz nem fér hozzá, mert a tranzakciót a Barion a saját weboldalán hajtja végre.  https://www.barion.com/hu/

Utánvéttel, készpénzben is fizethetsz a futárnak is melyről egy elismervényt fogsz kapni mely igazolja, hogy kifizetted és átvetted a csomagot.

A munkanapokon feladott rendelést már másnap átadjuk a GLS futárainak, melyet a rendelés feladása utáni nap már át is vehetsz!

Csomagpontba 1090, míg házhoz 1190 forintért szállítja a GLS.

15.000 forint felett a szállítás ingyenes. Adott esetben speciális ajánlatok keretein belül, kuponnal aktiválva is elérhető az ingyenes szállítás. Ilyen például az előfizetés.

A szállítás díja nem számít bele a 15.000 forintba.

A furátok munkanapokon, 9-18.00 között szállítják ki a csomagokat.

A futár megkérdezi a szomszédot/kollégát, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd/kolléga, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd/kolléga nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.
Ha a GLS nem tudja első alkalommal kézbesíteni a csomagot, akár még további két alkalommal is megkísérli a kiszállítást.
A GLS belföldön a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítjuk, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak. A honlapon közölt szállítási idők tájékoztató jellegűek.

Csomag nyomon követés:
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

  • BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS
  • GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS
  • MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A webshopban a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

A munkanapon feladott rendelésedet már másnap átadjuk a GLS-nek, akik csomagpontba 1090 míg házhoz 1190 forintért szállítják ki!

Előfizetés csak Budapesten érhető el!

A WUP Coffee mögött hazai pörkölő és vállalkozók állnak. A kávékat európai Partner raktárainkból hozatjuk és itthon frissen pörköljük, saját profil alapján.

HASONLÓ TERMÉKEK

Close Menu
×
×

Cart