PARTNEREKNEK

Ha kávézót, éttermet, irodát, szórakozóhelyet,

vagy bármi olyan helyet üzemeltetsz, ahol fontos,

hogy jó minőségű pörkölt kávé legyen felszolgálva,

akkor csatlakozz hozzánk partnerként! 

Kávézók, akiknél tudsz kóstolni

Untitled Design
Untitled Design (94)
Untitled Design (90)

La Panne Café: Budapest, Váli u. 2. 1117 ( Móricz Zsigmond Körtérnél ) Kihelyezett kávé: Guatemala La Bolsa, WUP Blend, Venezia Love 

Cereal Beast Cafe: Budapest, Akácfa utca 64, 1073. ( Király utca és Akácfa utca sarkán ) Kihelyezett kávé: Guatemala La Bolsa

Pilot Cafe: Budapest, Markó u. 4, 1055. Kihelyezett kávé: WUP Blend.

FRISSEN PÖRKÖLVE

Tudjuk ,hogy számodra is kiemelten fontos a frissesség és a minőség, ezért rendszeresen pörkölünk, hogy mindig a legfinomabb kávét kapd tőlünk!

A füstmentes, oxigénmentes, pörkölési folyamat akár 80% -kal csökkenti az energiafogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A bab konvekcióval pörkölődött, amely következetesebb és tisztább aromákat eredményez.

Untitled Design (100)
Untitled Design - 2019-11-23T231601.641

GYORS SZÁLLÍTÁS

A munkanapokon feladott rendelésedet már másnap  elindítjuk és már másnapra házhoz vagy az általad választott csomagpontba szállítja a GLS Futárszolgálat.

TECHNIKAI SEGÍTSÉG

Partnereinknek a kollégák felkészítésén és kitanításán kívül professzionális kávégép kihelyezésével és rendszeres karbantartásával is tudunk segíteni a még tökéletesebb felhasználói élmény érdekében.

Untitled Design (56)
Untitled Design (57)

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAG

A legmegbízhatóbb kereskedőktől válogatjuk ki a világ arabica termelésének legjavát, így biztosítva a legjobb minőséget!

AROMAZÁRÓ CSOMAGOLÁS

A frissesség megőrzése érdekében olyan tasakot használunk, ami aromazáró, egyirányú szelepet tartalmaz – mely kiengedi a tasakból a pörköléskor keletkező gázt és visszazárható.

Partnereink

Lennél a partnerünk? Igyunk meg egy kávét!

Telefon

+36202665206

E-mail

info@wupcoffee.hu

Close Menu
×
×

Cart