PARTNEREINK

 

Az alábbiakban találhatóak azok a cégek, kávézók

 akik már bizalmat szavaztak a kávéinknak. 

Ha szeretnéd, ezeken a helyeken meg is tudod kóstolni őket !

Kávézók, akiknél tudsz kóstolni

Untitled Design
Untitled Design (94)
Untitled Design (90)

La Panne Cafe: Budapest, Váli u. 2. 1117 (Móricz Zsigmond Körtérnél ) Kóstolható kávé: Guatemala La Bolsa, WUP Blend, Venezia Love 

Cereal Beast Cafe: Budapest, Akácfa utca 64, 1073. ( Király utca és Akácfa utca sarkán) Kóstolható kávé: WUP Blend

Pilot Cafe: Budapest, Markó u. 4, 1055.          ( a Parlament mellett ) Kóstolható kávé: WUP Blend.

A La Panne Café nem csak a finom Belga csokijaival és egyéb édességeivel, hanem a letisztult és ízlésesen megtervezett/berendezett kialakításával is megfogott már az első alkalommal, amikor ott jártunk. Így amikor lehetőségünk nyílt a közös együttműködésre, nem is volt kérdés, hogy ki lesz a következő Partnerünk.

Ádámékkal a közösségi oldalainkon találtunk egymásra és kezdtünk el közösen dolgozni. Az ország első és egyetlen müzlizője a Cereal Beast Cafe, ahol magadnak állíthatod össze a reggelidet, Amerikából származó különlegességekkel.

A WUP Coffee indulásakor Csaba ( a Pilot Cafe tulajdonosa) írt rólunk egy cikket a Kikapcsolódok Blogra. A fotózás és kóstolás is a Pilotban volt és részünkről nem is volt kérdés, hogy szeretnénk-e a Partnereink között tudni ezt a kávézót, ahol a cikk megjelenését követően nem sokkal már kapható is volt a WUP Blend.

Stratégiai Partnerünk

Untitled Design - 2020-01-30T181513.406

Líra Könyvesbolt hálózat

Az országban egyedüli módon, a Líra Könyvesbolt hálózattal együttműködve a vidéki Partnereink is rendszeresen és ingyen átvehetik a frissen pörkölt kávékat a hozzájuk legközelebb eső, közel 80 Líra Könyvesbolt egyikében.

Partnereink

Lennél a partnerünk? Igyunk meg egy kávét!

Telefon

+36202665206

E-mail

info@wupcoffee.hu

Close Menu
×
×

Cart